Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Nederlandse mosselkweek in handen van handelaren

Bruinisse

Schaalvergroting is momenteel de trend in de mosselsector. Het aantal zelfstandige mosselvissers neemt volgens voorzitter Kees Otte van Vissersbelang steeds verder af. Het deel van de Nederlandse kweek dat in eigendom of gelieerd is aan handelaren is intussen toegenomen tot 40%. ‘Uiteindelijk zal dit leiden tot een nieuw evenwicht in de sector.’

1 / 1
Nederlandse mosselkweek in handen van handelaren

Nederlandse mosselkweek in handen van handelaren

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook