Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Aan de Reis: ‘Tijd om het jaar goed te maken’

DEVENTER

Er is volgens de binnenvaartondernemers genoeg werk en het water daalt. Sommigen horen van bevrachters dat het moeilijk is om aan schepen te komen. ‘Laten we nu als schippers eens de prijs gaan maken’, meldt een schipper die vindt dat de bevrachters de laatste tijd wel erg over de rug van de binnenvaartondernemers met elkaar concurreren.

1 / 1
Aan de Reis

Aan de Reis

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook