Regels vergroten veiligheid maar remmen innovatie

De overheid pleit voor minder regelgeving, maar in de binnentankvaart komen er alleen maar regels bij. Die vergroten de veiligheid, maar staan tegelijkertijd innovatie in de weg. Op het in Vlaardingen gehouden seminar ‘Toekomst of toevlucht in regels’, gingen deskundigen van Lloyd’s Register, tankvaartondernemers en beleidsambtenaren van het ministerie van Infrastructuur en Milieu hierop in.

Stabiliteitseisen ter discussie op seminar Lloyd’s Register

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Regels vergroten veiligheid maar remmen innovatie | Schuttevaer.nl

Regels vergroten veiligheid maar remmen innovatie

De overheid pleit voor minder regelgeving, maar in de binnentankvaart komen er alleen maar regels bij. Die vergroten de veiligheid, maar staan tegelijkertijd innovatie in de weg. Op het in Vlaardingen gehouden seminar ‘Toekomst of toevlucht in regels’, gingen deskundigen van Lloyd’s Register, tankvaartondernemers en beleidsambtenaren van het ministerie van Infrastructuur en Milieu hierop in.

Stabiliteitseisen ter discussie op seminar Lloyd’s Register

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer