Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

Clip #33 Het schietgebaar (1)

AMSTERDAM

Op 23 juni jongstleden werden schipper Tinus de Vreeze van de luxe motor Volharding en zijn vrouw Ieke bij de sluis Sambeek met groot machtsvertoon door de politie gearresteerd. Eerder die dag waren ze ter hoogte van Wanssum lastig gevallen door jetskiërs die water over de Volharding spoten.

1 / 1
Een hartinfarct later kijkt Tinus de Vreeze (ms Volharding) terug op de dag van zijn arrestatie in juni dit jaar bij sluis Sambeek. (Beeld uit video)

Een hartinfarct later kijkt Tinus de Vreeze (ms Volharding) terug op de dag van zijn arrestatie in juni dit jaar bij sluis Sambeek. (Beeld uit video)

Tekst en video Heere Heeresma jr
Tinus raakte zo geïrriteerd dat hij op een gegeven moment naar eigen zeggen met duim en wijsvinger een schietgebaar naar een jetskiër maakte. Deze belde de politie en beweerde dat Tinus een pistool op hem had gericht. Een hartinfarct later kijkt Tinus tijdens een kort verblijf in de haven van Amsterdam terug op de gebeurtenis en vertelt hoe hij door de politie is behandeld.

Onze Amsterdamse verslaggever Heere Heeresma jr. maakt korte video's (clips) voor Schuttevaer.nl. Is er een kwestie waarover u zich in een video-interview zou willen uitspreken? Dan kunt u contact opnemen met Heere Heeresma jr. via heeresma@hotmail.com. Zijn ‘clips' zijn terug te vinden bij Schuttevaer Dossiers.

Reacties

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Lees ook