Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Hommage aan ‘Stuurvrouw’ in Fries Scheepvaart Museum

SNEEK

Aan boord van binnenvaartschepen speelden vrouwen altijd al een belangrijke rol. De vrouw hielp bij het afmeren en liep bij tegenwind ook ‘yn ‘e beage’. In de zeevaart was het minder gebruikelijk dat vrouwen een functie vervulden. Dat is tegenwoordig wel anders!

1 / 3
Hommage aan 'Stuurvrouwen' in Fries Scheepvaart Museum

Hommage aan 'Stuurvrouwen' in Fries Scheepvaart Museum

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook