Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Druk om 24/7 te varen is slavernij’

Rotterdam

Als binnenvaartpastor richt hij zich vanuit de Koningskerk in de Rotterdamse wijk Feijenoord al 20 jaar op Nederlandstalige binnenvaartschippers, ongeacht hun levensovertuiging. Dominee Louis Krüger: ‘Schippers zijn fijne mensen. Zij denken dieper over dingen na.’

1 / 1
'Druk om 24/7 te varen is slavernij'

'Druk om 24/7 te varen is slavernij'

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook