Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

CLIP #20 ‘Kijk, kijk… roestbikken zonder zwemvest’

AMSTERDAM

Onze medewerker Heere Heeresma jr. ontdekte in de haven van Amsterdam een man die onder de kont van een binnenvaartschip roest zat te bikken. Op een minuscuul vlotje en zonder zwemvest.

1 / 1
CLIP #20 'Kijk, kijk... roestbikken zonder zwemvest'

CLIP #20 'Kijk, kijk... roestbikken zonder zwemvest'


Tekst en video Heere Heeresma jr

Wat vindt u hiervan? Zou u het ook zo doen of vindt u het onverantwoord?

Onze Amsterdamse verslaggever Heere Heeresma jr. maakt korte video’s (clips) voor Schuttevaer.nl. Is er een kwestie waarover u zich in een video-interview zou willen uitspreken? Dan kunt u contact opnemen met hem via heeresma@hotmail.com. Zijn ‘clips’ zijn terug te vinden bij Schuttevaer Dossiers.

Reacties (2)
 • Daan Boere

  Heere Heeresma Jr……… Serieus gast? Ga iets nuttigs doen met je leven! Laat iedereen in zijn waarde en zelf zijn verantwoordelijk nemen. Heb je gevraagd of je deze meneer zomaar mag fotograferen? Leef jij je leven volgende wet? Ben jij heilig? Ik vind je een naar mannetje!

 • Piet Bennik

  Volgens een uitspraak van een rechter hoeft deze man geen zwemvest aan, want het schip ligt stil. Maar wat niet mag is de weg spattende roest in het water laten komen dat is milieu vervuiling.

  Maar er zijn nog meer kromme zaken, Namelijk ben je pleziervaart langer dan 20 meter moeten er ook zelf opblazende zwemvesten aan boord zijn en eventueel ouderwetse (oranje) voor meerdere opvarende als je visite hebt. Nu ben ik niet zeker of je deze aan dek moet dragen als je vaart.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook