Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

BLN-Schuttevaer-congres: Wie is aan zet?

Spijkenisse

De binnenvaart is al ‘goud’ en gaat een nog betere toekomst tegemoet. Maar dan moet de binnenvaart wel beter haar best doen om lading te werven, meer aandacht krijgen van de Haagse politiek en moeten banken weer investeren in de sector. Dat kwam vrijdag 25 november naar voren op het congres ‘Binnenvaart; ongeëvenaard’ van Koninklijke BLN-Schuttevaer.

1 / 3
BLN-Schuttevaer-congres: Wie is aan zet?

BLN-Schuttevaer-congres: Wie is aan zet?

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook