Carnival opent grootste simulatorcentrum in Almere

Het Amerikaanse cruiserederij-concern Carnival Corporation, waar ook de Holland America Line deel van uitmaakt, heeft in Almere het grootste maritieme trainingscentrum ter wereld geopend. In het Arison Maritime Center krijgen jaarlijks 6500 maritieme officieren van Carnival een cursus. Om die te huisvesten staat op het terrein een hotel met 176 kamers. Carnival investeerde 75 miljoen euro in het project.

Carnival opent grootste simulatorcentrum in Almere

Met hotel voor de 6500 cursisten

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Carnival opent grootste simulatorcentrum in Almere | Schuttevaer.nl

Carnival opent grootste simulatorcentrum in Almere

Het Amerikaanse cruiserederij-concern Carnival Corporation, waar ook de Holland America Line deel van uitmaakt, heeft in Almere het grootste maritieme trainingscentrum ter wereld geopend. In het Arison Maritime Center krijgen jaarlijks 6500 maritieme officieren van Carnival een cursus. Om die te huisvesten staat op het terrein een hotel met 176 kamers. Carnival investeerde 75 miljoen euro in het project.

Carnival opent grootste simulatorcentrum in Almere

Met hotel voor de 6500 cursisten

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer