Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Los crisis binnenvaart op vóór Kamerverkiezingen’

GORINCHEM

‘We kunnen niet tot na de verkiezingen wachten met het oplossen van de crisis in de binnenvaart’, betoogde CDA-Tweede Kamerlid Sander de Rouwe tijdens het politieke debat van Bureau Voorlichting Binnenvaart op de beurs Construction & Shipping Industry in Gorinchem. Als één van vijf bevlogen politici gaf hij, temidden van zo’n 75 aanwezigen uit de sector, zijn visie op de crisis in de binnenvaart en de mogelijke oplossingen. Voor de Tweede Kamerverkiezingen van 9 juni had De Rouwe een onpartijdig advies: ‘Stem vooral op een kandidaat die zich hard maakt voor de binnenvaart.’

1 / 1
Los crisis binnenvaart op

Los crisis binnenvaart op

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
 • theo g.

  Dit is inderdaad politiek gezwets, en als ik dit bericht lees zijn het plannen die op niets uitdraaien. Maar u moet dit natuurlijk wel positief zien. Want zij weten het allemaal zo goed die mensen, zij hebben er verstand van.

  b.v. schepen stilleggen, het idee alleen al.

  Ik zal u wat zeggen; als ik failliet ga dan ben ik alles kwijt, mijn schip, mijn huis alles. En dat is erg want alles wat je hebt opgebouwd in al die jaren is weg. Maar dat is het risico van ondernemerschap. Jammer!!Pech gehad dat ik nu net in die slechte tijd zit. Maar het is harde realiteit.En dan ga ik echt niet bij iedereen zitten zeuren.

  Maar dan al dat gedraai van iedereen,en al die oplossingen, het brengt niet veel, zeg maar niets.

  Als er ergens in een plaats een bakker failiet gaat dan staan ook niet alle bakkers op om te helpen. Of wat voor bedrijfsvorm dan ook. Dan denken die bakker Piet is failliet dan krijg ik wat meer klanten. Dan gaan ze toch ook niet tijdelijk een paar bakkerijen sluiten. Met onderlinge steun nog wel zeker,Hahaha.
  Nee, we moeten gewoon de wet veranderen dan is het zo geregeld jongens!!!!

  VIJF KAMERLEDEN BEVLOGEN VOOR REDDING VAN DE BINNENVAART

  Wie gelooft deze politieke stemmingspraatjes voor de verkiezingen nog. Die tijd hebben wij toch wel achter ons hoop ik.

  We zijn collega’s EN concurrenten. Het een sluit het andere niet uit.

 • janneman

  nou dan zal ik maar eens gaan opschieten, het is zo 9 juni. eerst met z`n allen politiek correct te gaan lullen heeft geen zin. neem eens een voorbeeld aan de belgen. die hebben toch al iets bereikt? ( alleen nu hopen dat het ook zijn vruchten gaat afwerpen)

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook