Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Welkom in het tijdperk van de cyberoorlogen’

Driebergen

‘De oorlogen van de toekomst worden uitgevochten in de diepten van het World Wide Web en zijn angstaanjagender dan je je kunt voorstellen. Dat stelt trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk in zijn blog en nieuwsbrief ‘De wereld van morgen’. Ook de transportsector wordt steeds kwetsbaarder voor cyberaanvallen. ‘Welkom in het tijdperk van cyberoorlog.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook