Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

Vrachtenmarkt centraal op Telematicadag 29/12

NIJMEGEN

De jaarlijkse Telematicadag voor de binnenvaart in Nijmegen staat donderdag 29 december in het teken van effecten van digitalisering op de vrachtenmarkt in de binnenvaart.

1 / 1
Telematicadag

Telematicadag

Jarenlang was het aanbod van digitale marktplaatsen in de binnenvaart heel overzichtelijk. Ineens ploppen overal digitale initiatieven op, zo lijkt het wel. In 2016 zijn er zomaar drie aanbieders in de binnenvaart bijgekomen.

Is dit nu die beroemde ‘digitale disruptie’? Vissen alle aanbieders in dezelfde vijver? Hoe gaat dit zich ontwikkelen? Hoe kan ik hier als ondernemer mijn voordeel mee doen? Het volledige programma van de Telematicadag is hier te vinden. (DvdM)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook