Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Snuffelwaarden Nijmegen actueel online

NIJMEGEN

Inmiddels is het webadres bekend waar de gegevens van de acht meetpunten aan de Waalkade te bekijken zijn. Dat is https://pdok.smartemission.nl/waalkade . Te zien zijn de metingen van fijnstof, geluid, de temperatuur en de luchtvochtigheid. Ook is het beeld van een webcam met een overzicht van de kade te zien.

1 / 1
Momentopname van de meetwaarden langs de Waal in Nijmegen op maandagochtend 16 april. (Schermopname)

Momentopname van de meetwaarden langs de Waal in Nijmegen op maandagochtend 16 april. (Schermopname)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (5)

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

 • j Teunisse

  Als is maakbaar. Zijn de "snuffel"palen door een onafhankelijk gecertificeerd meet bureau gekeurd ? Hoe "zuiver"zijn de online geleverde meet staten. Wie zich verdiept in de gebeurtenissen in de diverse ICT wereld van de laatste tijd ( hacken, desinformatie ) mag oprecht twijfelen hoe integer deze door Groenlinks geleverde dienst zal zijn .

 • j Teunisse

  Waar zijn de snuffelpalen van het Stationsplein en Oranjesingel/ Trojanusplein? Die daar gemeten waarden kan ik nergens vinden. Oh wacht .....

 • G.M. Noldes

  Das raar, als de wind zzo is, dus recht over de stad aan komt waaien is paaltje 6 plots matig. Toen de wind west was van over de waal waren alle paaltjes prima??????

 • G.M. Noldes

  Denk ook dat er niets vaart sinds de paal aan het snuffelen is, ik zie alleen maar goede waarde, het kan zelfs niet beter.
  Dit was vast niet de bedoeling van die palen, aantonen dat de vervuiling van de binnenvaart reuze meevalt.
  Zit te wachten op het artikel dat de palen niet werken;-)

 • Jim Grooten

  En dit is geloofwaardig ?
  Nr 8 heeft de laagste geluid dBA ,en deze snuffelpaal sta het dichts bij de spoorbrug.
  Rijden er geen treinen meer?

Lees ook