Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Scania draait op methanolmix

Hamburg

Scandi/NAOS uit Göteborg toonde op de SMM in Hamburg een gemodificeerde Scania D13 dieselmotor die op een brandstofmix draait van 95% methanol, aangevuld met 5% van een door Akzo-Nobel ontwikkelde brandstofverbeteraar. Met die mix draait de dieselmotor schoon en efficiënt.

1 / 2
Scania draait op methanolmix

Scania draait op methanolmix

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook