Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

RMU wil onderzoek rol banken bij teloorgang Imtech

VEENENDAAL

De christelijke vakorganisatie RMU (Reformatorisch Maatschappelijke Unie) wil een onafhankelijk onderzoek naar de rol van de banken bij de teloorgang van Imtech. ‘De banken hebben te snel de stekker er uit getrokken waardoor Jeroen Princen en Paul Peters in de fase vóór surseance en het uiteindelijke faillissement onvoldoende tijd kregen om een doorstart te realiseren.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook