Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Ik ben er een beetje klaar mee’

AMSTERDAM

Oud-zeeman Henk van ’t Hull liet zijn vrouw Karin twee schepen op een idyllische ligplaats aan de Bickersgracht te Amsterdam na. Ze wil de schepen verkopen, maar stuit op problemen door een domme fout in het bestemmingsplan van de gemeente.

1 / 2
Karin Marseille op de Seolto. (Foto Heere Heeresma jr)

Karin Marseille op de Seolto. (Foto Heere Heeresma jr)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • elzinga

    ja zo werken ambtenaren. niet met en voor de burger maar tegen de burger. je vraagt je wel ns af of dergelijke ambtenaren thuis tegen familie ed ook zo vervelend doen.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook