Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Rondvaartbeleid: ‘Amsterdam loopt als een blind paard richting ravijn’

AMSTERDAM

Om aan de Europese Dienstenrichtlijn te voldoen heeft Amsterdam de permanente rondvaartvergunningen omgezet naar tijdelijke. De Verenigde Rederijen Amsterdam (VRA), die zich met hand en tand hiertegen verzet, heeft sinds 1 januari en nieuwe voorzitter: Tommy van Riet.

1 / 1
Tommy van Riet bij zijn salonboot Ivresse. ‘Iedereen gaat vechten voor zijn bestaan.’ (Foto Heere Heeresma jr.)

Tommy van Riet bij zijn salonboot Ivresse. ‘Iedereen gaat vechten voor zijn bestaan.’ (Foto Heere Heeresma jr.)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook