Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Scheepssloperij Hoeben RDM in verzet tegen enorme dwangsom

DEN HAAG

Informeert scheepssloper Hoeben in Kampen de Inspectie Leefomgeving en Transport nogmaals onjuist over de invoer van een sloopschip, dan mag het bedrijf anderhalf miljoen euro afrekenen. ‘Dat betekent dan einde wedstrijd’, aldus advocaat Siebrand Maakal. Hij bestreed namens Hoeben de dwangsom bij de Raad van State.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
 • A. le Cessie

  ILT; Een stelletje over het paard getilde ambtenaren. Zijn uit de schoolbanken zo
  aan het werk gesteld. Hebben de werkvloer nog nooit meegemaakt. Het ergste is
  we zijn er allemaal bang voor. Als het verkeerd uitpakt en die jongens maken een
  boete rapport op dan kun je je zorgen maken over het voortbestaan van je bedrijf.
  Vroeger waren we bang voor de zwarte bende, die boven Emmerich in je kasten kwamen kijken of je niet een flesje drank of een pakje sigaretten te veel aan boord hebt. Deze ILT bende zouden ze beter kunnen omscholen naar de zware criminaliteit
  daar is nog genoeg geld te halen. Ik las dat ze vorig jaar 170 miljoen van criminelen hadden geplukt, een schijntje het gaat om miljarden. Ik denk dat die ILT bende hier niet blij van zou worden immers schippers, werven en sloperijen etc. zijn hard werkende mensen waar geen aggressie in zit. Dat is wel anders als je achter het grote criminele geld aan gaat, daar liggen ze gewoon iedereen om die in de weg loopt.
  Dus het is toch heerlijk om enorme boetes op te leggen aan brave mensen die geen weerstand bieden. ILT ers ik weet wel U moet Uw werk doen. Maar ik kan mij niet voorstellen dat je dit met plezier doet. Of je bent zelf ook gewoon slecht.

 • J Wakker

  Hard werkende mensen worden altijd tegen gewerkt.
  Je kan in Nederland beter niets doen… vind het allemaal overdreven…

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook