Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Failliete Leeuwarder werf laat zes miljoen euro schuld na

LEEUWARDEN

De sinds 2017 failliete werf CSM Scheepsbouw in Leeuwarden laat zo’n zes miljoen euro schuld na. Dat blijkt uit het derde rechtbankverslag van curator mr Hans Silvius, die de afhandeling van het faillissement overnam van twee eerdere curatoren. Het politieonderzoek naar drie verdachte branden rond het faillissement is nog gaande.

1 / 1
Failliete Leeuwarder werf laat zes miljoen euro schuld na

Failliete Leeuwarder werf laat zes miljoen euro schuld na

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook