Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Haven Rotterdam kiest voor hybride

ROTTERDAM

Scheepswerf Gebr. Kooiman uit Zwijndrecht bouwt in opdracht van Havenbedrijf Rotterdam een 25 meter lang inspectievaartuig, de RPA 8. Het door Van Oossanen Naval Architects ontworpen schip krijgt een bijzondere hybride aandrijving en wordt uitgerust met een Hull Vane. De RPA 8 wordt in september opgeleverd en vervangt de RPA 3.

1 / 1
Haven Rotterdam kiest voor hybride

Haven Rotterdam kiest voor hybride

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook