Blauw bord

Varen doe je samen! staat op de Hiswa op stand 07.431 in Hal 7. Bezoekers die zelf een USB-stick meenemen, krijgen op de stand de nieuwste versie van de Knooppuntenboekjes en van de folders erop gezet.

‘We hadden die boekjes altijd gedrukt beschikbaar, maar dat werd veel te duur’, zegt projectleider Hylke Steensma. ‘Maar vanaf deze week staan de nieuwste versies als PDF op onze site en die zijn voor iedereen gratis te downloaden.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Blauw bord | Schuttevaer.nl

Blauw bord

Varen doe je samen! staat op de Hiswa op stand 07.431 in Hal 7. Bezoekers die zelf een USB-stick meenemen, krijgen op de stand de nieuwste versie van de Knooppuntenboekjes en van de folders erop gezet.

‘We hadden die boekjes altijd gedrukt beschikbaar, maar dat werd veel te duur’, zegt projectleider Hylke Steensma. ‘Maar vanaf deze week staan de nieuwste versies als PDF op onze site en die zijn voor iedereen gratis te downloaden.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer