Column

Overal waar u vaart: Hoe lang gaat zo’n brug mee?

Het zal u niet zijn ontgaan, een groot deel van de bruggen in ons land gaat op de schop. Nederland telt 167 beweegbare bruggen en 976 vaste bruggen en dat zijn alleen de bruggen in beheer van Rijkswaterstaat. Er zijn er nog meer, maar die worden door andere overheden beheerd, zoals gemeenten en provincies. Ik begrijp dat de gemiddelde reistijden meer dan een uur extra bedragen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Overal waar u vaart: Hoe lang gaat zo’n brug mee? | Schuttevaer.nl
Column

Overal waar u vaart: Hoe lang gaat zo’n brug mee?

Het zal u niet zijn ontgaan, een groot deel van de bruggen in ons land gaat op de schop. Nederland telt 167 beweegbare bruggen en 976 vaste bruggen en dat zijn alleen de bruggen in beheer van Rijkswaterstaat. Er zijn er nog meer, maar die worden door andere overheden beheerd, zoals gemeenten en provincies. Ik begrijp dat de gemiddelde reistijden meer dan een uur extra bedragen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer