Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Boskalis wil Dockwise overnemen

PAPENDRECHT

Baggeraar en maritieme dienstverlener Koninklijke Boskalis Westminster NV wil de zware ladingrederij Dockwise Ltd overnemen. Na een eerste aankondiging op maandag heeft Boskalis ’s ochtends al zo’n 4 miljoen aandelen verworven, ruim 10% van het aandelenkapitaal van Dockwise. Tegen vier uur was dat al verdubbeld tot 8,5 miljoen aandelen.

1 / 1
Boskalis wil Dockwise overnemen

Boskalis wil Dockwise overnemen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook