Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Van Starkenborghkanaal bij Aduard 24 augustus  gestremd

ADUARD

Het scheepvaartverkeer op het Van Starkenborghkanaal is zaterdag 24 augustus van 15:00 tot circa 17:30 uur gestremd tussen de brug Dorkwerd en de brug Zuidhorn. De oude brug bij Aduard wordt er dan uit gehesen.

1 / 1
De oude brug bij Aduard wordt 24 augustus verwijderd. (Foto RWS)

De oude brug bij Aduard wordt 24 augustus verwijderd. (Foto RWS)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook