Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Overal waar u vaart: Stremming Eefde

EEFDE

Een klein halfuur nadat een schip tegen de drempel van Eefde aan had gezeten, krijg ik al bericht van een schipper dat de sluis is gestremd… Wat is er aan de hand? Ik sta juist op het punt naar een gebruikersoverleg te gaan dat eenmaal in de zes weken plaatsheeft. Dat komt op zich goed uit, aangezien de personen die je dan nodig hebt ook daar aanwezig zijn.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook