Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

INGEZONDEN: De staat van de Waddenzee

Drachten

‘Waddenzee wereldklasse.’ Zo werd het nationaal congres op het programmaboekje aangekondigd. Op die conferentie kon ik mijn ei niet kwijt, logisch dat ik niet op het podium mocht komen… Maar ook in de wandelgangen ervoer ik dat de plannen- en beleidsmakers een soort tunnelvisie hadden: ‘Sa moat it…!’ Gelukkig konden ze in de presentatie van Foppe de Haan horen dat niet hún standpunt alleen bepalend is, maar in teamverband. Wij, samen.

1 / 1
INGEZONDEN: De staat van de Waddenzee

INGEZONDEN: De staat van de Waddenzee

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook