Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

IJssel moet het doen met het water dat overblijft

ARNHEM

Rijkswaterstaat is bezig met een onderzoek naar de waterverdeling van de Rijn in Waal, Neder-Rijn en Lek en IJssel. Volgens schippers gaat er bij laagwater minder water naar de IJssel. Hoewel de hoogwatersituatie het hoofddoel van het onderzoek is, komt er wellicht ook meer duidelijkheid over de laagwaterverdeling.

1 / 1
IJssel moet het doen met het water dat overblijft

IJssel moet het doen met het water dat overblijft

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook