Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Asbestvondst stremt Zuid-Willemsvaart bij Someren langer

SOMEREN

Bij de sloopwerkzaamheden van de oude sluishoofden van sluizen 10 en 12 is onverwacht asbest aangetroffen. Rijkswaterstaat neemt maatregelen om het asbest gecontroleerd af te voeren. Dit kost extra tijd. De Zuid-Willemsvaart bij Someren is nog tot en met zaterdag 12 mei volledig gestremd. Vanaf 13 mei tot 30 juni is de vaart alleen ‘s avonds en in het weekend open voor de scheepvaart.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook