Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Nieuwe zeesluis Terneuzen in 2018 gereed

GENT

Vlaanderen en Nederland hebben een definitief akkoord bereikt over de bouw van een nieuwe zeesluis in Terneuzen. In 2014 wordt met de bouw begonnen en in 2018 moet het kunstwerk klaar zijn en kunnen grotere zeeschepen Gent bereiken.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • rijks

    nou ik denk bij breskens waar moet nou in terneuzen
    een sluis komen stuk van het dorp weg halen of de dow laten verhuizen

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook