Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Bouw kleinere cruiseschepen’

Venetië

De cruisesector moet op termijn kleinere schepen gaan bouwen. Dat stelt voorzitter Pino Musolino van de North Adriatic Sea Port Authority (NAPA) en de havenbaas van Venetië, waar de steeds grotere cruiseschepen onder vuur liggen. Hij heeft de besturen van een aantal Europese havens uitgenodigd voor een bijeenkomst in Venetië.

1 / 2
In juni protesteerden duizenden inwoners van Venetië tegen grote cruiseschepen. (Foto Andrea Merola / EPA)

In juni protesteerden duizenden inwoners van Venetië tegen grote cruiseschepen. (Foto Andrea Merola / EPA)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook