Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Riviercruisevaart ‘vecht’ om plaats in Utrecht

Utrecht

Grote internationale riviercruiseschepen doen steeds vaker andere steden dan de reguliere stop Amsterdam aan. Zo krijgt ook Utrecht meer bezoek. Onlangs meerden de 110-meterschepen La Bohème uit Frankrijk en Royal Crown uit Duitsland af bij Kanaleneiland. ‘Wij merken hier een duidelijke toename’, aldus woordvoerder Sylvia de Bres van Rijkswaterstaat Midden-Nederland.

1 / 1
Riviercruisevaart ‘vecht’ om plaats in Utrecht

Riviercruisevaart ‘vecht’ om plaats in Utrecht

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook