Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Strontweek op Unescolijst

WORKUM

De Strontweek, dat wil zeggen de Strontrace, Beurtveer, Visserijdagen en de Muziek van Liereliet, is zondag 28 oktober opgenomen in het register van Immaterieel Erfgoed van Unesco. Volgens deskundigen is dat mooi: het belang wordt erkend en het is een verzekering voor de toekomst. Een Friese gedeputeerde, de voorzitter van Vereniging Zeilvracht en natuurlijk initiator Reid de Jong zetten hun handtekening.

1 / 3
Strontweek op Unescolijst

Strontweek op Unescolijst

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook