column

‘Een betere wereld begint bij jezelf’ is niet voor niks een uitspraak

Mijn eerste column in januari dit jaar stond centraal dat ‘maar’ een verraderlijk woordje is. Een woordje wat je snel laat vallen en waarmee je tegelijkertijd ook allerlei goede dingen omver maait. Hoe jammer dit is kom ik straks op terug. Want in deze column was ook te lezen dat ik contact had gehad met het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en dat zij na een herinnering mail graag ingingen op de uitnodiging voor een vaartocht tussen Doesburg en Doetinchem.

Carmen Vennik

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

‘Een betere wereld begint bij jezelf’ is niet voor niks een uitspraak | Schuttevaer.nl
column

‘Een betere wereld begint bij jezelf’ is niet voor niks een uitspraak

Mijn eerste column in januari dit jaar stond centraal dat ‘maar’ een verraderlijk woordje is. Een woordje wat je snel laat vallen en waarmee je tegelijkertijd ook allerlei goede dingen omver maait. Hoe jammer dit is kom ik straks op terug. Want in deze column was ook te lezen dat ik contact had gehad met het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en dat zij na een herinnering mail graag ingingen op de uitnodiging voor een vaartocht tussen Doesburg en Doetinchem.

Carmen Vennik

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer