NIEUWS VAN DE REGIOCOÖRDINATOR

Overal waar u vaart: in het Zeeuwse

Na verschillende ongeplande stremmingen in het vroege voorjaar van de sluizen bij Terneuzen, Hansweert en Kreekraksluizen door het tekort aan personeel op de verschillende objecten, kwam dan begin mei eindelijk het officiële bericht vanuit Rijkswaterstaat dat door het gebrek aan personeel en de aankomende vakanties er aangepaste schuttijden worden doorgevoerd vanaf 1 juni 2023.

Marjolein de Voogd

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Overal waar u vaart: in het Zeeuwse | Schuttevaer.nl
NIEUWS VAN DE REGIOCOÖRDINATOR

Overal waar u vaart: in het Zeeuwse

Na verschillende ongeplande stremmingen in het vroege voorjaar van de sluizen bij Terneuzen, Hansweert en Kreekraksluizen door het tekort aan personeel op de verschillende objecten, kwam dan begin mei eindelijk het officiële bericht vanuit Rijkswaterstaat dat door het gebrek aan personeel en de aankomende vakanties er aangepaste schuttijden worden doorgevoerd vanaf 1 juni 2023.

Marjolein de Voogd

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer