Geen varend pretpark

Achter de schermen op de Rotterdam

Van oudsher is het cruiseschip Rotterdam het vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn (HAL). Het zevende schip met deze naam vaart dit seizoen cruises vanuit Amsterdam en Rotterdam naar de Noorse fjorden, maar ook Oslo, Stockholm, Helsinki en Riga worden aangedaan. Eén reis voert naar de Noordkaap. De cruiseschepen van de HAL staan bekend om comfort en kwaliteit. Maar hoe ziet zo’n schip er van binnen eigenlijk uit en hoe is alles georganiseerd?

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Achter de schermen op de Rotterdam | Schuttevaer.nl
Geen varend pretpark

Achter de schermen op de Rotterdam

Van oudsher is het cruiseschip Rotterdam het vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn (HAL). Het zevende schip met deze naam vaart dit seizoen cruises vanuit Amsterdam en Rotterdam naar de Noorse fjorden, maar ook Oslo, Stockholm, Helsinki en Riga worden aangedaan. Eén reis voert naar de Noordkaap. De cruiseschepen van de HAL staan bekend om comfort en kwaliteit. Maar hoe ziet zo’n schip er van binnen eigenlijk uit en hoe is alles georganiseerd?

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer