Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Column BLN-Schuttevaer: ‘Tot nader bericht’ is geen perspectief

ZWIJNDRECHT

Vindt u het ook zo vervelend als u in de file staat en niet weet waarom u daar staat, wat er aan de hand is en hoe lang het gaat duren? Boven de weg hebben we tal van borden die aangeven hoe lang het mogelijk zal duren voordat u op uw bestemming bent. Zo niet dan krijgt u dat wel door via uw navigatie-systeem. Wanneer je weet waarom je er staat, en hoe lang dat gaat duren, maakt dat de vertraging op zich al een stukje draaglijker.

1 / 1
Leny van Toorenburg-Van IJzerlooij. (Foto BLN-Schuttevaer)

Leny van Toorenburg-Van IJzerlooij. (Foto BLN-Schuttevaer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (3)
 • J.Teunisse

  Heee, komt mij bekend voor. Ook een goeie, in zwang bij EDF. Geef 200 dagen onderhoud op, doe vooral 140 dagen erg weinig , kom je op werdag/tijd daar voorbij, geen werkvolk, auto’s en de laatste 40 dagen is er activiteit. Gewoon zielig.

 • elzinga

  een pilot, uitrollen, terugkoppelen….gaat het allemaal goed ?

 • j.hagens

  Net als op de West Duitse Kanalen, ze noemen een datum, als de Datum daar is, is het werk niet klaar en schuift de datum op, desnoods 2 of meerder malen.
  Of men neemt een ruimere datum, is het werk voor die tijd klaar heb je mazzel, en de waterwegbeheerder heeft het goed gedaan in zijn/haar ogen.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook