Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Twente Corridor wil kleine bedrijven helpen met modal shift

Twente

Onder de noemer Twente Corridor, hebben Combi Terminal Twente (CTT) en de verladers Bolk, Grolsch en Kees Smit Tuinmeubelen hun krachten gebundeld om vanaf het Twentekanaal een betrouwbare containerlijndienst met Rotterdam op te zetten. Intussen maken zo’n 200 bedrijven er gebruik van.

1 / 1
De initiatiefnemers met onder andere Anne-Ruth Scheijgrond (2e van links) en Miranda Volker (2e van rechts). (Foto Off-Road Overijssel)

De initiatiefnemers met onder andere Anne-Ruth Scheijgrond (2e van links) en Miranda Volker (2e van rechts). (Foto Off-Road Overijssel)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook