Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Verdagende binnenvaarttanker ramt rondvaartsteiger Oberlahnstein

OBERLAHNSTEIN

De schipper van een Luxemburgse tanker is er dinsdagavond 27 juli op de Rijn vandoor gegaan nadat hij bij Oberlahnstein een steiger had stukgevaren. Getuigen zagen de aanvaring gebeuren en belden de Wasserschutzpolizei.

1 / 1
De kapotgevaren steiger van een rondvaartbedrijf in Oberlahnstein. (Foto WSP)

De kapotgevaren steiger van een rondvaartbedrijf in Oberlahnstein. (Foto WSP)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook