Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Vismijn Breskens definitief dicht

BRESKENS

De Vismijn Breskens gaat definitief dicht. De Ondernemingskamer van het Gerechtshof Amsterdam heeft bepaald dat het besluit van de Holding Zeeuwse Visveilingen om de afslag te sluiten rechtsgeldig is.

1 / 1
De vervallen opstallen van de vismijn in Breskens. (Foto Bram Pronk)

De vervallen opstallen van de vismijn in Breskens. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook