Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Containerrederij koopt droge-ladingschepen

ROTTERDAM

Olympic Shipping profiteert van de verbeterende bulkermarkt. De inkomsten van Olympic verbeterden door de verkoop van de Olympic Pegasus (56.700 dwt,2011) voor $ 15 miljoen en haar zusterschepen Olympic Peace en Olympic Pride, beide gebouwd in 2006, die werden verkocht voor samen $ 25,5 miljoen.

1 / 1
De VLCC Ethanian Victory werd verkocht aan Eurotankers.

De VLCC Ethanian Victory werd verkocht aan Eurotankers.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook