Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

TUI opent cruiseseizoen met reizen op Oostzee

HAMBURG

De reisorganisatie TUI heeft het cruiseseizoen op bescheiden schaal geopend. Met Mein Schiff 1 worden vanuit Hamburg reizen van een week op de Oostzee gemaakt. Tijdens de eerste reizen is het gros van de passagiers Duits.

1 / 1
Vooral Duitsers krijgen plek op het cruiseschip Mein Schiff 1. (Foto TUI)

Vooral Duitsers krijgen plek op het cruiseschip Mein Schiff 1. (Foto TUI)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook