Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Vermiste Indonesische KRI Nanggala 402 ligt mogelijk op 700 meter diepte

Jakarta

De Indonesische marine vermoedt dat de vermiste duikboot, KRI Nanggala 402, met 53 mensen aan boord op een diepte van 600 tot 700 meter ligt. Voor die diepte is het vaartuig niet gemaakt. De marine verloor woensdagochtend contact met het vaartuig tijdens een militaire oefening. De bemanning van de vermiste Indonesische onderzeeƫr beschikt in elk geval nog tot zaterdag over zuurstof.

1 / 1
De KRI Nanggala 402 in de Javazee in 2015 (Foto Wikipedia)

De KRI Nanggala 402 in de Javazee in 2015 (Foto Wikipedia)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook