Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Driemastschoener Eendracht zoekt vrouwelijke kapitein

ROTTERDAM

Stichting Zeilschip Eendracht is in het kader van diversiteit op zoek naar een vrouwelijke kapitein voor haar driemastschoener. Niet voor het eerst. In 2019 waren eerdere pogingen al eens gestrand. De stichting hoopt dat het dit keer wél gaat lukken. Mannen mogen natuurlijk ook solliciteren.

1 / 2
Nanda Overdevest. (Foto: Ferdy Collewijn)

Nanda Overdevest. (Foto: Ferdy Collewijn)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • elzinga

    zal met subsidie te maken hebben…..

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook