Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Voor jonge visser Robin Dekker komt droom uit met koop Eurokotter

OUDE-TONGE

Hoewel de visserij momenteel door een diep dal gaat en het toekomstperspectief er ook niet al te rooskleurig uitziet, zijn er nog altijd jonge vissers die enthousiast en met volle overtuiging een eigen visserijbedrijf starten. Eén van hen is Robin Dekker uit Oude-Tonge, die ruim tien jaar als zetschipper op een Eurokotter heeft gevaren en nu een eigen visserijonderneming gaat beginnen door de aankoop van een eigen schip.

1 / 2
Robin Dekker ziet het als schipper op een eigen kotter helemaal zitten. (Foto Bram Pronk)

Robin Dekker ziet het als schipper op een eigen kotter helemaal zitten. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook