Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Noodhulpsleper Alp Ace gaat windmolenpark Borssele beschermen

DEN HELDER

De Kustwacht heeft vanaf 1 januari 2021 een nieuwe noodhulpsleper tot haar beschikking om bij noodgevallen de scheepvaart rond het windmolenpark Borssele te kunnen assisteren. Het gaat om de onder Nederlandse vlag varende Alp Ace van Alp Maritime Services.

1 / 1
De Alp Ace (Foto Alp Maritime Services)

De Alp Ace (Foto Alp Maritime Services)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • elzinga

    Ja dat krijg je dr van als je de hele zee vol bouwt. T mag wat kosten.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook