Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Schippersechtpaar Ipema denkt nog lang niet aan stoppen

HAARLEM

De Kempenaar Spes Nostra werd bijna een eeuw geleden in Duitsland gebouwd als herstelbetaling aan België. Rob Ipema (63 jaar) en zijn vrouw Liesbeth (60 jaar) hebben haar 20 jaar, maar varen al 40 jaar. Het begon slecht, met een kostbare schade, al ontstond die geheel buiten hun schuld.

1 / 1
Liesbeth en Rob Ipema in de roef van de Spes Nostra. ‘We hebben alles aan boord wat we nodig hebben, dus waarom zouden we een huis kopen?’

Liesbeth en Rob Ipema in de roef van de Spes Nostra. ‘We hebben alles aan boord wat we nodig hebben, dus waarom zouden we een huis kopen?’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook