Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Financiële impuls voor zeehaven Triest door Duisport 

TRIEST

Duisburger Hafen AG, kortweg Duisport, bereidt samen met de havenautoriteiten van Triest en de regionale adviseur en financier van ondernemingen Friulia S.P.A. een investering in het achterland van de Noord-Italiaanse zeehaven voor.

1 / 1
Interporto di Trieste S.P.A. (Foto Interporto di Trieste)

Interporto di Trieste S.P.A. (Foto Interporto di Trieste)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook