Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Geen steun voor de binnenvaart

DEN HAAG

Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat Mona Keijzer gaat de binnenvaart niet helpen door de sector toe te voegen aan de lijst van Getroffen Sectoren COVID-19, de TOGS regeling. Het Centraal Bureau voor de Rijn en Binnenvaart, Koninlijke BLN-Schuttevaer en de Algemeene Schippers Vereeniging vroegen daarom.

1 / 1
Volgens staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat komen alleen sectoren die ‘een dominant effect zien door het wegblijven van consumenten’ in aanmerking voor een tegemoetkoming. (Foto Ministerie Economische Zaken en Klimaat)

Volgens staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat komen alleen sectoren die ‘een dominant effect zien door het wegblijven van consumenten’ in aanmerking voor een tegemoetkoming. (Foto Ministerie Economische Zaken en Klimaat)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
 • J.G.J. van Maren

  Passagiersvaart zou daar wel recht op moeten hebben vind ik.
  Binnenvaart kan zelf wel dingen verzinnen om hogere vrachten te krijgen.
  Samenwerken. Minder uren ,
  Minder diep laden. Geen schaalvergroting. Etc etc

 • Han van Roozendaal

  Passagiersvaart is ook binnenvaart. Ook daarvoor geen enkele compensatie of regeling.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook