Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

VN: zeeniveau stijgt sinds 2005 2,5 keer sneller dan in hele 20e eeuw

MONACO

Sinds 2005 zijn de zeeën 2,5 keer sneller gestegen dan in de hele 20e eeuw, voornamelijk als gevolg van smeltende ijskappen. Tegen het jaar 2100 zal dat waarschijnlijk verviervoudigen als de CO2-uitstoot onverminderd doorgaat. Daarvoor waarschuwt het VN-klimaatpanel IPCC in een woensdag 25 september gepubliceerd rapport.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
 • William de Wijs

  LOL !!

 • Mario Noldes

  Bla bla bla bla bla bla
  Van alle voorspellingen van het IPCC van de afgelopen 40 jaar is er geen 1 uitgekomen, ik denk dat ze redelijk consequent zijn en dit alles ook gebaseerd is op hun 108 modellen waarvan er 105 aantoonbaar niet werken.
  Ik geloof nog meer van de verhaaltjes van de gebr. Grimm.
  Als Griezelige Gretha eens ophoud met janken stijgt de zeespiegel ook niet meer.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook