Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Brand op luxe motor Stella Maris

CAPELLE A/D IJSSEL [update]

De luxe motor Stella Maris is dinsdagmiddag 31 juli gedeeltelijk uitgebrand bij Capelle a/d IJssel. De brand ontstond tijdens de vaart. Schipper Simon de Waard was de enige opvarende.

1 / 2
Simon de Waard Stella Maris

Simon de Waard Stella Maris

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • F. de Vries

    Tjee Simon, wat heb jij enorm goed gehandeld! Complimenten…Een heel dubbel gevoel hierbij. Natuurlijk allereerst dolblij dat je ongedeerd bent, maar die arme Stella Maris. Een prachtig stuk historie waar je altijd op – en aan bezig bent. Laten we hopen dat je de motivatie weet vast te houden om Stella weer zoveel mogelijk in oude glorie te herstellen.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook